Παιδιατρικές Ημέρες 2017: "Το παιδί με το χρόνιο πρόβλημα: «Χτίζοντας τη σχέση του παιδιάτρου με το Νοσοκομείο»

Αγαπητοί κύριοι,

                               

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση: Παιδιατρικές Ημέρες 2017: “Το παιδί με το χρόνιο πρόβλημα: «Χτίζοντας τη σχέση του παιδιάτρου με το Νοσοκομείο»  που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 1 Οκτωβρίου 2017 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

 

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται σε συνεργασία  της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ με την  Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης   και τη Δ΄ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ.

 

Η φετινή θεματολογία στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργασίας των νοσοκομειακών με τους εξωνοσοκομειακούς παιδιάτρους με κοινό στόχο τη βοήθεια των παιδιατρικών ασθενών. Για αυτό εφέτος διαλέξαμε ως τίτλο: «Χτίζοντας τη σχέση του Παιδιάτρου με το Νοσοκομείο. Έτσι, με αυτή τη θεματολογία θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε τα μονοπάτια της συνεργασίας του μάχιμου παιδιάτρου της πρωτοβάθμιας φροντίδας με τον συνάδελφό τους στο νοσοκομείο.

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Δώρα Καραγεώργη

Γραμματεία Συνεδρίου
Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: logo
Σταδίου 50Α, Τ.Κ. 55534             Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Tel.: 2310 247734-43                 Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fax.: 2310 247746                     www.globalevents.gr