ΠΡ: 20190220-INTERSYC II-Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

η Αναπτυξιακή ανώνυμη εταιρεία Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ του Δήμου Κομοτηνής ως εταίρος του έργου με τίτλο: «Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection II– Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την υγεία και την προστασία του παιδιού ΙΙ/INTERSYC II» ενδιαφέρεται να προβεί στη σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών υλοποίησης των δράσεων προληπτικής ιατρικής σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του παιδιού» με ιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων:

·         ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

·         ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

·         ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ 

οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα, εφόσον είναι οι προσωρινοί ανάδοχοι, να εγγραφούν στο ειδικό μητρώο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης.

 

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως αναρτήθηκε στο site της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. http://www.karatheodori.org/

 

Η υποβολή των προσφορών είναι έως την Παρασκευή  01/03/2019 και ώρα 12:00.

 

Θα σας παρακαλούσαμε να προωθηθεί στα μέλη σας προς ενημέρωση τους.

 

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή/και πληροφορία.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Με εκτίμηση,

Καρελιάδου Αφορδίτη

Πρόεδρος Δ.Σ.

Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ν. Τσανακλή 15 - 69132 Κομοτηνή

Τηλ.:2531023165

Fax: 253102316

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.karatheodori.org