Νέα ιστοσελίδα Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών και Περιοδικού ΙΑΤΡΙΚΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας αναγγέλλουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει "ανέβει" στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα της Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών και του Περιοδικού ΙΑΤΡΙΚΗ (https://www.eis-iatriki.gr).

Σας προσκαλούμε να την επισκεφθείτε και να περιηγηθείτε στα επιμέρους πεδία. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τα τεύχη του περιοδικού ΙΑΤΡΙΚΗ με δημοσιευμένες περιλήψεις της τελευταίας δεκαετίας αλλά και τα πλήρη άρθρα από το 2009 και μετά.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες προς συγγραφείς και να υποβάλετε άρθρα σας για δημοσίευση στην ΙΑΤΡΙΚΗ (κυρίως άρθρα ανασκόπησης ή πρωτότυπες εργασίες καθώς και πραγματικά ενδιαφέροντα περιστατικά).

Οι εργασίες θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email της ΕΙΣ: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Γ. 
Καραϊτιανό (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και το Διευθυντή Σύνταξης του Περιοδικού ΙΑΤΡΙΚΗ κ. Άγγελο Πεφάνη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ελπίζουμε ότι η νέα μας ιστοσελίδα σηματοδοτεί την απαρχή μίας καινούργιας σύγχρονης περιόδου για την ιστορική Επιστημονική Εταιρεία μας και το Περιοδικό.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών Ιωάννης Γ. Καραϊτιανός Αμ. Επίκ. Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών Συντονιστής Διευθυντής της Ογκολογικής Χειρουργικής Κλινικής και Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου "Άγιος Σάββας"

Ο Διευθυντής Σύνταξης της ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Άγγελος Πεφάνης
Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος
Συντονιστής Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΓΝΝΘΑ "Η Σωτηρία"

--
Εταιρία Ιατρικών Σπουδών
Περιοδικό ΙΑΤΡΙΚΗ
Σεβαστουπόλεως 76
τηλ. 2106982950 Fax 2106994258
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.eis-iatriki.gr