Προκηρύξεις θέσεων Ιατρικών Λειτουργών για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου (ΟΚΥΠΥ)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της Επιστημονικής μας συνεργασίας σε επίπεδο Υπουργείων Υγείας, και των αποστολών των προκηρύξεών μας για θέσεις ΙΑΤΡΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του  Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας της Δημοκρατίας της Κύπρου (ΟΚΥΠΥ),  σας (ξανα) αποστέλλω τις συνημμένες τελευταίες  προκηρύξεις θέσεων Ιατρικών Λειτουργών για τον  Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου (ΟΚΥΠΥ) για 35 Ειδικότητες (ημ. λήξεως αιτήσεων 2/8/19), για 3 Ψυχιάτρους (ημ. λήξεως αιτήσεων 9/8/19), και για 3 θέσεις Γενικών Ιατρών ή Παθολόγων για τα Κέντρα Πρωτοβάθμιας Υγείας (ημ λήξεως αιτήσεων 9/8/2019), για προώθησή τους στον Ιατρικό Σύλλογο σας, και πιθανή εκδήλωση ενδιαφέροντος από συναδέλφους της περιοχής σας.

Επισυνάπτεται και η φόρμα «Αίτηση διορισμού στον ΟΚΥΠΥ» για πλήρωσή της από τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς

 

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ενημερώσετε τα μέλη σας για τις προκηρύξεις μας, καθώς και για να επισκέπτονται συχνά την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου στον κατωτέρω σύνδεσμο www.moh.gov.cy/moh/moh.nsf/dmlannouncements_gr/dmlannouncements_gr?OpenDocument

ή εναλλακτικά να επισκέπτονται την Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπου τακτικά θα βρίσκουν αναρτημένες προκηρύξεις θέσεων του ΟΚΥΠΥ για Ιατρικούς Λειτουργούς πολλών ειδικοτήτων.

Ο ΟΚΥΠΥ προσφέρει λίαν ικανοποιητικούς μισθούς και επιδόματα, σε ένα καλά οργανωμένο περιβάλλον και μόλις 90 λεπτά μακριά από την Ελλάδα.

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία για κάθε ερώτηση ή απορία σας!

 

Ευχαριστώ για την συνεργασία!

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Γιάννης Κουρελιάς

 

Προϊστάμενος Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας

 

Τηλ. 22605670

 

   

 

 

   

 

 

 

 

 

      

 

 


 

Ιδιώτες Ιατροί ! Μην ξεχνάτε να πληρώνετε κάθε μήνα το ΕΤΕΑΕΠ. Δείτε πληροφορίες και σχετική συζήτηση εδώ: www.pfy.gr/forum/index.php/topic,8846.msg73172.html#msg73172