Διεθνής συμβουλευτική εταιρία Grecruitmen

 

Καλησπέρα,

 

ονομάζομαι Μάρθα Παπαδοπούλου, είμαι σύμβουλος εργασίας στη Grecruitment.

 

Η Grecruitment είναι διεθνής συμβουλευτική εταιρία, η οποία εξειδικεύεται στην υποστήριξη υποψηφίων για την εύρεση επαγγελματικών ευκαιριών τόσο εκτός, όσο και εντός Ελλάδος και η υπηρεσία μας παρέχεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας.

 

Πρόκειται για μια θέση Head Doctor – Ειδικευμένο Παθολόγο για λογαριασμό πελάτη μας, για μια κλινική Ευεξίας και αποκατάστασης στη Κύπρο.

 

Έτσι έρχομαι σε επαφή μαζί σας καθώς θα χαιρόμασταν αν αναρτούσατε στην ιστοσελίδα σας τη σχετική αγγελία μας, η οποία πιστεύουμε πως θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Παρακάτω θα βρείτε την αγγελία έτοιμη προς δημοσίευση:

 

Μια ιδιωτική κλινική Ευεξίας και Αποκατάστασης προσφέρει ιατρική περίθαλψη πρώτης κατηγορίας με καινοτόμες τεχνολογίες και νέες προσεγγίσεις, προκειμένου να βοηθήσει τους επισκέπτες τους στην πορεία τους προς την ευεξία. Αναζητά προσωπικό για την υποστήριξη της ομάδας του έναν επικεφαλή ιατρό, ειδικευμένο Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό με ενδιαφέρον και γνώσεις στην εναλλακτική ιατρική και φυσιοπαθητική.

 

Απαραίτητα προσόντα

-         Γενικός Ιατρός ή Ειδικευμένος Παθολόγος

-         Τουλάχιστον 8 χρόνια εμπειρία στην άσκηση του Ιατρικού επαγγέλματος

-         Επιθυμητή εξειδίκευση στο τομέα της αποκατάστασης για χρόνιες παθήσεις (πάρκινσον, οστεοπόρωση, μυαλγία κ. ά)

-         Σπουδές στην ανατολική Ευρώπη (π.χ. μεταπτυχιακοί τίτλοι, αποτελεί πλεονέκτημα)

-         Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

-         Γνώση της ρωσικής γλώσσας (αποτελεί πλεονέκτημα) κ.ά.

 

Στο παρακάτω link, βρίσκεται ολόκληρη η αγγελία https://bit.ly/2NJROme

 

Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να υποβάλετε αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

 

 

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μάρθα Παπαδοπούλου

 

 

Περιγραφή: Signatur_Martha


 

Ιδιώτες Ιατροί ! Μην ξεχνάτε να πληρώνετε κάθε μήνα το ΕΤΕΑΕΠ. Δείτε πληροφορίες και σχετική συζήτηση εδώ: www.pfy.gr/forum/index.php/topic,8846.msg73172.html#msg73172