Θέσεις εργασίας Γιατρών στην Γερμανία

 

Καλησπέρα σας,

Η εταιρία μας Alvar Recruitment δραστηριοποιείται στην διαμεσολάβηση μεταξύ εργοδοτών και ειδικευμένων εργαζόμενων οι οποίοι αναζητούν μία θέση εργασίας στην Γερμανία. Συγκεκριμένα μπορούμε να υποστηρίξουμε Έλληνες στην εύρεση εργασίας στη Γερμανία, καθώς διαθέτουμε επαφές με εταιρίες σε όλη την χώρα και γνωρίζουμε και τις δύο κουλτούρες. 

Σε αυτό το πλαίσιο πελάτες μας, νοσοκομεία σε όλη την Γερμανία, μας εξουσιοδότησαν να αναζητήσουμε ιατρικό προσωπικό. Σας παρακαλούμε πολύ για την δημοσίευση της αγγελίας μας στην ιστοσελίδα του ιατρικού συλλόγου σας. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Φιλικά

Νικόλαος Βλαχόπουλος

Head of recruitment Greece

Tel. +30 6937 346 970,  +49 1604 540 172

Αγγελία

Θέσεις εργασίας ιατρών σε διάφορες περιοχές της Γερμανίας. Παρέχονται πολύ ικανοποιητικές αμοιβές ανάλογα την ειδικότητα και υποστήριξη για την μετεγκατάσταση από την Ελλάδα. Η υποστήριξη προσφέρει εύρεση στέγης , υποστηρικτικό συνεργάτη για την βοήθεια διεκπεραίωσης διάφορων διαδικασιών εγκατάστασης και εκπαίδευση για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η καλή γνώση αγγλικών και η γνώση γερμανικών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Στείλτε τα βιογραφικά σας στα αγγλικά, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για την θέση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αναφορά των κωδικό αγγελίας που σας ενδιαφέρει:

Α21: Ζητείται για νοσοκομείο στην Κάτω Σαξονία ειδικός Πνευμονολόγος. 

Α20: Ζητείται για νοσοκομείο στην Κάτω Σαξονία ειδικός Γυναικολόγος. 

Α19: Ζητείται για νοσοκομείο στην Κάτω Σαξονία ειδικός Αναισθησιολόγος. 

Α18: Ζητείται για νοσοκομείο στην Κάτω Σαξονία ειδικός Γαστρεντερολόγος. 

A15 – A17: Ζητούνται 3 ιατροί με ειδικότητα Ακτινολόγων για ακτινολογικές κλινικές νοσοκομείων.

A 13: Ζητείται Ειδικός αρχίατρος Ογκολόγος με 8 χρόνια ιατρική προϋπηρεσία.

A 12: Ζητείται παιδίατρος για θέση αρχιάτρου σε Νοσοκομείο παίδων.

A 11: Ζητείται παιδίατρος για θέση βοηθού διευθυντή σε Νοσοκομείο παίδων. Προοπτική περαιτέρω εκπαίδευσης.

A 10: Ζητείται  αρχίατρος για κέντρο πρώτων βοηθειών. Κατάρτιση σε μια από τις παρακάτω ειδικότητες:

  1.       Παθολόγος
  2.       Καρδιολόγος
  3.       Χειρουργός
  4.       Αναισθησιολόγος
  5.       Νευρολόγος
  6.       Παιδίατρος κτλ

A 9: Ζητείται ιατρός για εκπαίδευση στην ειδικότητα της χειρουργικής σπλάχνων. Είναι επίσης δυνατή και η ειδίκευση στην γενική ιατρική.

A 8: Ζητείται αγγειοχειρουργός. Ωράρια ευέλικτα και φιλικά για εναρμόνιση επάγγελμα με οικογενειακή ζωή, υψηλές αμοιβές και πρόσθετη ασφάλεια σύνταξης.

A 7: Ζητείται ορθοπεδικός. Συνεχείς χρηματοδοτούμενες εκπαιδεύσεις εντός και εκτός χώρου εργασίας, δυνατότητα προαγωγής, υψηλές αμοιβές και πρόσθετη ασφάλεια σύνταξης.


 

Ιδιώτες Ιατροί ! Μην ξεχνάτε να πληρώνετε κάθε μήνα το ΕΤΕΑΕΠ. Δείτε πληροφορίες και σχετική συζήτηση εδώ: www.pfy.gr/forum/index.php/topic,8846.msg73172.html#msg73172