Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να μην ξανασυμβεί βιαιοπραγία εις βάρος Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να μην ξανασυμβεί βιαιοπραγία εις βάρος Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. 6 Μήνες 6 Ημέρες ago #219

  • 1576
  • Το Άβαταρ του/της 1576
  • Offline
  • Elite Member
  • Δημοσιεύσεις: 190
  • Κάρμα: 0
Πρέπει, κατά την γνώμη μου, να δημιουργηθεί:

1) ένας Αλγόριθμος στο Νοσοκομείο Καβάλας, που να περιγράφει με ποιους αρμόδιους πρέπει να επικοινωνούν αμέσως (ονόματα και τηλέφωνα) όσοι είναι αυτόπτες μάρτυρες ενός τέτοιου περιστατικού. Αυτός ο αλγόριθμος να πλαστικοποιηθεί και να υπάρχει εύκολα προσβάσιμος στο προσωπικό κάθε Τμήματος.


2) να μπούνε κάμερες στην είσοδο του κτιρίου του Νοσοκομείου αλλά και στα Επείγοντα (πριν αρχίσουμε να μιλάμε για προσωπικά δεδομένα να πω ότι το Νοσοκομείο Τρικάλων το έχει ήδη κάνει πράξη ).


3) Να μπούνε προειδοποιητικές ταμπέλες σε κάθε όροφο του Νοσοκομείου (ακόμη και όπου δεν υπάρχουν κάμερες) του στυλ


“Ο χώρος φυλάσσεται με κάμερες.

Η επίθεση σε Ιατρό ή Νοσηλευτή τιμωρείται με φυλάκιση.”

4) Τέλος ένα από τα κύρια αιτήματά μας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) πρέπει να είναι η αλλαγή της Νομοθεσίας ώστε να ποινικοποιεί με βαρύτερες τιμωρίες βιαιοπραγίες εις βάρος του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Να επιτρέπει ξεκάθαρα την χρήση κάμερας στις Εισόδους και σε κάποια επιλεγμένα μέρη των Νοσοκομείων. Τέλος να μπορεί να κάνει μήνυση για σωματική βλάβη σε εργαζόμενό του, το ίδιο το Νοσοκομείο, γιατί είναι κατανοητό ότι αυτός που δέχεται την επίθεση φοβάται να προχωρήσει σε μήνυση.
Αργύρης Αργυρίου
Γενικός Ιατρός.
Τελευταία διόρθωση: 6 Μήνες 3 Ημέρες ago από 1576.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.