Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων 2020-2021 | ΠΜΣ «Νεότερες μέθοδοι και τεχνολογίες στην θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη»

 

Αγαπητές/Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Τμήμα της Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  η Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική και το Διαβητολογικό Κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Α.Χ.Ε.Π.Α» προκηρύσσουν την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητριών/τών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Νεότερες μέθοδοι και τεχνολογίες στην θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη».
Το εν λόγω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ξεκίνησε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και παρουσίασε εξαιρετική επιτυχία.
 
Αντικείμενο του Π.Μ.Σ. «Νεότερες μέθοδοι και τεχνολογίες στη θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» είναι η εκπαίδευση όλων  των επαγγελματιών Υγείας στην θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη και των επιπλοκών του με βάση όλα τα νεότερα δεδομένα. Ειδική βαρύτητα δίνεται  στην επιτυχή χρήση της  σύγχρονης  φαρμακοθεραπείας και στην χρήση της  σύγχρονης τεχνολογίας.
Πραγματοποιείται λεπτομερής και εκτεταμένη αναφορά σε όλα τα θέματα τα οποία αφορούν στον Σακχαρώδη Διαβήτη και ειδικότερα στην παθοφυσιολογία, στις μακρο- και μικροαγγειοπαθητικές επιπλοκές, σε όλα τα φάρμακα και τύπους ινσουλινών καθώς και στις νεότερες εφαρμογές της τεχνολογίας με τη χρήση των αντλιών ινσουλίνης και των αισθητήρων γλυκόζης.
 
Ο σκοπός συνοπτικά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι η καλλιέργεια και η προαγωγή της  γνώσης, της εφαρμογής και της έρευνας στο επιστημονικό πεδίο του Σακχαρώδη Διαβήτη αλλά και ο εφοδιασμός των μεταπτυχιακών φοιτητριών/τών με εξειδικευμένες γνώσεις προκειμένου να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια για την καλύτερη αντιμετώπιση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη αλλά και για την επαγγελματική ή/ και την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία.
 
 
Παρακαλούμε όπως δείτε τη συνημμένη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021, εάν έχετε το ανάλογο ενδιαφέρον για το επιστημονικό πεδίο του Σακχαρώδη Διαβήτη.
 
Πληροφορίες:
http://www.med.auth.gr/content/pms-neoteres-methodoi-kai-tehnologies-sti-therapeytiki-antimetopisi-toy-sakharodi-diaviti
www.diabetesmaster.gr
 
Με τιμή
Ο Διευθυντής του ΠΜΣ
 
Τριαντάφυλλος Διδάγγελος
Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας – Διαβητολογίας,  ΑΠΘ

 ===============================


Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
«Νεότερες μέθοδοι και τεχνολογίες στην θεραπευτική αντιμετώπιση
του Σακχαρώδη Διαβήτη»
Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
M: 6945017477 (Γραμματεία),  10.00 π.μ. - 13.00 μ.μ.
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://diabetesmaster.gr/

 

 

  

 

 

  

 


Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00