Διοίκηση Μονάδων Υγείας- Ετήσια Επιμόρφωση του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Παντείου Πανεπιστημίου

Image description

Προς εργαζόμενους & στελέχη της Υγείας σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Ενημέρωση για επιμορφωτικό σεμινάριο :

Εξ αποστάσεως ετήσιο μοριοδοτούμενο σεμινάριο

Ετήσια Επιμόρφωση στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας

-25% ΕΚΠΤΩΣΗ σε υπαλλήλους στον τομέα την Υγείας σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Φρόντισε τη σταδιοδρομία σου! 

Η συμμετοχή των εργαζομένων του τομέα της υγείας σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τη "Διοίκηση Μονάδων Υγείας" αποδεικνύεται ζωτικής σημασίας για πολλούς λόγους. Πρώτον, τα εν λόγω σεμινάρια βελτιώνουν τις δεξιότητες διοίκησης, παρέχοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο για την αποτελεσματική διοίκηση των υγειονομικών μονάδων. Δεύτερον, βοηθούν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των μονάδων υγείας μέσω της βέλτιστης διαχείρισης των πόρων και των διαδικασιών. Επιπλέον, επιτρέπουν στους εργαζομένους να προσαρμοστούν στις συνεχείς αλλαγές στον τομέα της υγείας και να ενισχύσουν την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τέλος, προωθούν τη συνεργασία και τον συντονισμό μεταξύ επαγγελματιών υγείας και διαφόρων τομέων, βελτιώνοντας την φροντίδα που παρέχεται στους ασθενείς. Συνολικά, αυξάνουν την ικανότητα των εργαζομένων να παρέχουν υψηλής ποιότητας φροντίδα υγείας και να συμβάλλουν στη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης.

 

Ως εκ τούτου το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστήμιου ,σε συνεργασία με τα Κέντρα δια Βίου Μάθησης Easy Education, οργανώνει και υλοποιεί το ειδικευμένο και πλέον επίκαιρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο:

"Ετήσια Επιμόρφωση στην Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων"

Εγγραφές έως 22 Νοεμβρίου

Διάρκεια προγράμματος: 9 μήνες - 450 ώρες

 
Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα

-25% ΕΚΠΤΩΣΗ σε υπαλλήλους στον τομέα την Υγείας σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, όλοι όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα αναμένεται να έχουν γνώση των αρχών και της μεθοδολογίας που πρέπει να ακολουθείται για την ορθή και αποτελεσματική διοίκηση μονάδων υγείας.

Επιπλέον, θα αποκτήσουν εμπειρία στις στρατηγικές και στη μεθοδολογία του επιστημονικού θεματικού αντικειμένου καθώς και αυξημένα επαγγελματικά προσόντα, επικυρωμένα με πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Αρχικό Κόστος: 690€

Παρέχεται ειδική εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική -25% έκπτωση για Εργαζόμενους σε εργαζόμενους στο τομέα της Υγείας σε Ιδιωτικό & Δημόσιο Τομέα

Τελικό κόστος προγράμματος κατόπιν έκπτωσης 517,50€. 

60€ κατά την εγγραφή και δυνατότητα αποπληρωμής του υπόλοιπου ποσού σε άλλες 5 δόσεις.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ
 
 
 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΥΡΟΣ

Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος κερδίζεις έκπτωση 50% στο επόμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Πάντειου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 

 
 
Image description
Image description

Τ: 210 300 9703 (help desk 10:00 - 18:00 εργάσιμες καθημερινές)

www.easy-education.gr & www.e-learning.panteion.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00