13ο Συνέδριο Παιδιατρικής | ΝΕΑ ημερομηνία διεξαγωγής 9-11 Οκτωβρίου 2020, Ιωάννινα

13ο Συνέδριο Παιδιατρικής - Ιωάννινα
Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής: 9-11 Οκτωβρίου 2020
 
Χαιρετισμός
 
Αγαπητές και Αγαπητοί μας Φίλοι και Συνάδελφοι,
 
Το Παιδιατρικό Συνέδριο, που τα τελευταία 13 χρόνια διοργανώνεται ετησίως από την Εταιρεία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική με βασικό στόχο την ενημέρωσή σας για τις κατευθυντήριες οδηγίες σε τρέχοντα θέματα της Παιδιατρικής, γνωρίζει ολοένα και ευρύτερη αναγνώριση της προσφοράς του.
 
Η πανδημία COVID-19 μας ανάγκασε να αναβάλουμε το φετινό 13ο Συνέδριό μας, το οποίο αντί για τις 13-15 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στις 9 έως 11 Οκτωβρίου 2020,  μαζί και με το 4ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Παιδιατρικής Metropolitan, στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
 
Για το 2020 η θεματολογία του Συνεδρίου μας είναι, όπως θα διαπιστώσετε, πλούσια και ποικίλη και μετά την πανδημία προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση του παιδιάτρου με όλες τις γνώσεις που έχουν κατακτηθεί για την νέα απειλή. Έτσι, όλοι οι σύνεδροι θα αποκομίσουν όλα όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα για τον SARS-CoV-2. Ακόμη, οι Ομιλητές που έχουν επιλεγεί είναι έμπειροι και άριστοι.
 
Επιπροσθέτως επισημαίνεται ότι η αίθουσα διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι χωρητικότητας 500 ατόμων, συνεπώς θα υπάρχει άνεση παρακολούθησης με την τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων για την ασφάλεια των συνέδρων.
 
Τα Ιωάννινα που επιλέξαμε ως τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου μας, συνδυάζουν την ιστορία του έθνους μας που διαγράφεται τόσο έντονα σε κάθε σημείο της πόλης, της λίμνης και του γύρω φυσικού περιβάλλοντος, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει τον τόπο με πλήθος καλοδιατηρημένων κτιρίων, αλλά και την άνεση που παρέχεται με τόση αφθονία στα σύγχρονα ξενοδοχεία, εστιατόρια και χώρους αναψυχής, ώστε σήμερα να αποτελούν έναν ελκυστικότατο προορισμό. Από όλο το ΔΣ της Εταιρείας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική, την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και την Παιδιατρική Metropolitan σας προσκαλούμε στο 13ο Συνέδριό μας και στα όμορφα Ιωάννινα, ευχόμενοι να ωφεληθείτε επιστημονικά και να απολαύσετε την ηρεμία, την ιστορία και την ομορφιά του τόπου.
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
 
Δημήτριος Καφετζής
Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής
 
Αικατερίνη Σιώμου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Νεφρολογίας,
Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
 
Γεώργιος Τσόλας
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής
Νοσοκομείου Metropolitan
 
Επιστημονικό Πρόγραμμα
Για να δείτε το προκαταρκτικό επιστημονικό πρόγραμμα του 13ου Συνεδρίου Παιδιατρικής, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, παρακαλώ πατήστε εδώ
 
Γενικές Πληροφορίες
Χώρος Διεξαγωγής

Το 13ο Συνέδριο Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα.

Επισημαίνεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με το συνεδριακό κέντρο θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες διευθετήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η  διεξαγωγή του Συνεδρίου σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19.

Εγγραφή

Η εγγραφή περιλαμβάνει:
  • Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος
  • Διάλειμμα καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης (χορηγείται ηλεκτρονικά εφόσον έχει συμπληρωθεί το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης)
Κόστος εγγραφής στο Συνέδριο: 70€ πλέον 24% ΦΠΑ

Φιλοξενία

Το 13ο Συνέδριο Παιδιατρικής θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Grand Serai, στα Ιωάννινα.
Η γραμματεία του Συνεδρίου έχει εξασφαλίσει δωμάτια στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα.
 
Μονόκλινο δωμάτιο : 140€ ανά διαν/ση *
*Το ανωτέρω κόστος συμπεριλαμβάνει όλους τους φόρους, ΦΠΑ και πρωινό.
*Δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής (4€ ανά διαν/ση), τον οποίο επιβαρύνεται ο πελάτης και εξοφλείται απευθείας στο ξενοδοχείο
 
Διοργάνωση - Πληροφορίες
Everest Travel & Congresses
τηλ: 2103249242
φαξ: 2103242395

Χορηγίες / Έκθεση
Δημήτρης Αρβανίτης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενικές πληροφορίες / Επιστημονικό πρόγραμμα
Μαρία Ράντου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφές / Διαμονή / Μετακινήσεις
Μαριάννα Μαλακατέ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ιδιώτες Ιατροί ! Μην ξεχνάτε να πληρώνετε κάθε μήνα το ΕΤΕΑΕΠ. Δείτε πληροφορίες και σχετική συζήτηση ΕΔΩΦιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00