Ετήσιο Σεμινάριο Ανοσολογίας 2020 "Φυσική Ανοσία: Νέες προκλήσεις, σύγχρονες θεωρήσεις" | 20 - 22 Νοεμβρίου 2020

 

  Can't see images? Click here...
Α' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας (ΕΕΑ) στο πλαίσιο της αδιάλειπτης επιστημονικής ενημέρωσης, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε και φέτος στο Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ανοσολογίας με τίτλο "Φυσική Ανοσία: Νέες προκλήσεις, σύγχρονες θεωρήσεις", που διοργανώνει 20-22 Νοεμβρίου 2020.

Το Σεμινάριο λόγω των τελευταίων εξελίξεων της COVID-19 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά Διαδικτυακά και η παρακολούθηση σε αυτό θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Βασικός στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση γιατρών και άλλων επιστημόνων της υγείας, για τις σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις και προκλήσεις σχετικά με τη φυσική ανοσία, από τη θεμελιώδη επιστήμη έως τις κλινικές πτυχές της νόσου, καθώς και τις θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει μια σειρά θεματικών ενοτήτων που αφορούν: τις πρόσφατες εξελίξεις της φυσικής ανοσίας στην κατανόηση της προστατευτικής και παθογόνου λειτουργίας της, τις αλληλεπιδράσεις μικροοργανισμών και ξενιστή, την παθοφυσιολογία της φλεγμονής, την εμπλοκή της στον καρκίνο, στην αυτοανοσία, στη μεταμόσχευση και τις αναδυόμενες θεραπευτικές προσεγγίσεις που στοχεύουν στους μηχανισμούς της.

Το ευρύ φάσμα των συνεδριάσεων, οι εισηγήσεις διακεκριμένων ομιλητών και οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, θα δώσουν τη δυνατότητα εποικοδομητικής επιστημονικής ενημέρωσης και την ευκαιρία γόνιμης ανταλλαγής απόψεων.

Για το ΔΣ της ΕΕΑ

Η Πρόεδρος

Αικ. Παυλίτου - Τσιόντση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ


Για να δείτε το πρόγραμμα του Σεμιναρίου πατήστε εδώ.

 
 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Προχωρήστε στην εγγραφή σας για το Σεμινάριο.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου.

Χορηγούνται 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. Credits)

*Τα προσωπικά σας στοιχεία δε θα χρησιμοποιηθούν για προωθητικές ενέργειες πέραν των εκδηλώσεων της Ελληνικής Ανοσολογικής Εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ONLINE

Για να παρακολουθήσετε live το Σεμινάριο πατήστε εδώ.

Για την καταγραφή των μορίων παρακολούθησης, χρησιμοποιήστε τον κωδικό barcode, που θα λάβετε στο email επιβεβαίωσης της εγγραφής σας και κατά τη διάρκεια του live, εισάγετε το barcode σας στα δεξιά της σελίδας στο σημείο που αναφέρει ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ BARCODE.

 
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας στο www.helsim.gr

Μπορείτε να βλέπετε τα νέα της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας και μέσω Facebook

Η ενημέρωση αφορά σε εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις παρακαλούμε πατήστε εδώ.

           
 

Inventics Α.Ε. | Medevents.gr

Αριθμός Αδείας ΕΟΤ: 0933Ε60000074600

Πύργος Αθηνών, Κτίριο Β
Λεωφόρος Μεσογείων 2-4, Αμπελόκηποι
Τ.Κ. 11527
Αθήνα, Ελλάδα

Τ. +30 211 800.2770
F. +30 2310 801.454
E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W. www.medevents.gr

 

Διαγραφή από τη λίστα

 

 Ιδιώτες Ιατροί ! Μην ξεχνάτε να πληρώνετε κάθε μήνα το ΕΤΕΑΕΠ. Δείτε πληροφορίες και σχετική συζήτηση ΕΔΩΦιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00