27ο Συνέδριο Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών | Υβριδική Διεξαγωγή | Εγγραφή | Προκαταρκτικό Πρόγραμμα | Διαμονή

 


Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών

Υβριδική Διεξαγωγή

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Μεταβολισμού των Οστών, σας προσκαλεί στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό της (ΕΕΜΜΟ 2020), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από 6 έως 8 Νοεμβρίου  2020, με τη νέα υβριδική μορφή που επιβάλλουν οι συνθήκες, δηλαδή τόσο με φυσική παρουσία συνέδρων όσο και με διαδικτυακή συμμετοχή.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια και ελεύθερες ανακοινώσεις πάνω στα νεότερα δεδομένα και τις εξελίξεις στα θέματα των μεταβολικών παθήσεων των οστών.

Η επιτυχία ενός συνεδρίου εξαρτάται κυρίως από τη συμμετοχή των συνέδρων, είτε με φυσική παρουσία είτε με τη συμμετοχή εξ αποστάσεως.

Δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε για εσάς ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα.
 

 

Εγγραφή στο Συνέδριο

Στη νέα υβριδική μορφή του συνεδρίου μας, μπορείτε πλέον να παρευρεθείτε είτε με φυσική παρουσία ή μέσω διαδικτυακής παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο συνέδριο προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό είτε φυσικά είτε διαδικτυακά.
 

Εγγραφή Φυσικής Παρουσίας
Εγγραφή Διαδικτυακής Παρακολούθησης
 

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Για να δείτε το πρόγραμμα μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.27eemmo.gr) είτε να πατήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο.

Επιστημονικό Πρόγραμμα
 

Ομιλητές - Συντονιστές - Πρόεδροι

Ευχαριστούμε τους ομιλητές-συντονιστές-προέδρους οι οποίοι θα συμβάλουν με το επιστημονικό τους έργο στην επιτυχημένη διεξαγωγή του 27ου Πανελληνίου Συνέδριου της ΕΕΜΜΟ.

Για μια ακόμη χρονιά, διατηρούμε το υψηλό επίπεδο σε επιστημονικό περιεχόμενο με διακεκριμένους ομιλητές δημιουργώντας όλες τις συνθήκες για ένα πετυχημένο συνέδριο που κανείς δεν θα πρέπει να παραλείψει.
 

Ομιλητές – Συντονιστές – Πρόεδροι

Πληροφορίες για τη διαδικτυακή παρακολούθηση

Με τη νέα υβριδική μορφή το συνέδριο προσφέρει τη δυνατότητα στο σύνεδρο ( φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής) να παρακολουθήσει Online όλες τις εργασίες του συνεδρίου, αλλά και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων διαλειμμάτων, όπως διαδικτυακές συνομιλίες τόσο με τους συναδέλφους τους όσο και με τους Χορηγούς / Εκθέτες. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πληροφορίες για την παρακολούθηση με φυσική παρουσία

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών από την εμφάνιση της πανδημίας του COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας κατά την περίοδο επανόδου στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα, έχει κοινοποιηθεί σχετική εγκύκλιος προς όλους τους αρμόδιους φορείς, διοργανωτές συνεδρίων αλλά και ξενοδοχείων/ συνεδριακών κέντρων, που καθορίζει τον τρόπο διεξαγωγής των συνεδρίων βάσει ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι οργανωτές και το συνεδριακό κέντρο/ ξενοδοχείο ακολουθούν τα αντίστοιχα πρωτόκολλα και σε αυτό το πλαίσιο παραθέτουμε συνοπτικά μέτρα που αφορούν και το 27ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών:

Αυτή τη στιγμή η πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται στο επίπεδο 3 (Αυστηρής Επιτήρησης) πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

1) Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την είσοδο των συμμετεχόντων στην συνεδριακή αίθουσα.
2) Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία κατά την διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να συμπληρώνουν την αντίστοιχη φόρμα προκράτησης θέσης ανά συνεδρία.
3) Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων είναι πενήντα (50) άτομα. Γίνεται σήμανση των καθισμάτων που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν και δεν επιτρέπεται η παρουσία ορθίων.
4) Η μάσκα είναι υποχρεωτική τόσο για το προσωπικό (γραμματεία, υπάλληλοι, τεχνικοί, ασφάλεια) όσο και για τους σύνεδρους.
5) Η είσοδος και η αποχώρηση των συνέδρων και των ομιλητών γίνεται με την τήρηση όλων των βασικών μέτρων αποφυγής μετάδοσης του COVID-19, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων των εισερχομένων στο συνέδριο
6) Η on site γραμματεία του συνεδρίου διαθέτει πιστοποιημένο προσωπικό για την αντιμετώπιση κρουσμάτων και την εφαρμογή μέτρων αποφυγής μετάδοσης του COVID-19.


 

Διαμονή

Η εταιρεία οργάνωσης CONVIN Α.Ε, έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό αριθμό δωματίων για να εξυπηρετήσει τη διαμονή των συμμετεχόντων ιατρών και συνεργατών σας στο συνεδριακό ξενοδοχείο.

Επίσης, ως ταξιδιωτικό γραφείο, η CONVIN Α.Ε. μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε άλλη τουριστική υπηρεσία τυχόν χρειαστείτε όπως:

  • έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων
  • έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
  • μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο

Παρακαλούμε θερμά όπως ενημερώσετε για τις ανάγκες της εταιρείας σας σε δωμάτια και μετακινήσεις, το αργότερο έως την 20η Οκτωβρίου 2020, αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Περισσότερες Πληροφορίες για Διαμονή
 
Μέγας Χορηγός
 
Facebook
Website
Εταιρεία Οργάνωσης ΣυνεδρίουCONVIN Α.Ε.
Κ. Βάρναλη 29, 15233, Χαλάνδρι
 www.convin.gr
Στοιχεία επικοινωνίας & Ενημέρωσης Συνεδρίου
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  www.27eemmo.gr

Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00