27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ | Καλωσόρισμα Προέδρου | Βίντεο & CSR 60 Χρόνια ΕΡΕ | Διαδικτυακή Πλατφόρμα | Mobile App

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ


Ο Πρόεδρος της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ, κος Δημήτριος Βασιλόπουλος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σας καλωσορίζει, στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας.

 

Επετειακό Βίντεο | 60 Χρόνια ΕΡΕ

Στα πλαίσια του εορτασμού των 60 χρόνων, η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος, έχει δημιουργήσει επετειακό βίντεο συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών το οποίο περιλαμβάνει:

- Αναφορά στα σημεία σταθμούς της Εταιρείας
Αρχειακό υλικό (φωτογραφίες, ενθύμια κτλ.) το οποίο έχει ψηφιοποιηθεί / βιντεοσκοπηθεί
Δηλώσεις προσωπικοτήτων που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην πορεία της Εταιρείας.

60 χρόνια φροντίδας | 60 κιβώτια προστασίας

Στα πλαίσια του εορτασμού των 60 χρόνων της ΕΡΕ, θεσπίζεται εκδήλωση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσδίδοντας την αναγνώριση των προσπαθειών των Ε.Υ. για την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων, τόσο στον Ιατρική Κοινότητα, στους ασθενείς, όσο και στο ευρύ κοινό. Με γνώμονα την προστασία των ευαίσθητων ηλικιακών ομάδων που κινδυνεύουν περισσότερο στην παρούσα χρονική περίοδο, η ΕΡΕ θα παράσχει υγειονομικό υλικό για προληπτική χρήση κατά του κορονοϊού, στο Γηροκομείο Αθηνών, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020.

Αναλυτική Περιγραφή Δράσης
 

Διαδικτυακή Πλατφόρμα | 3D Εκθεση

Δεδομένης της κατάστασης, όπως σας είναι ήδη γνωστό, η διεξαγωγή του Συνεδρίου μας θα γίνει εξ΄ολοκλήρου με διαδικτυακή μορφή. Για αυτό το λόγο, έχουμε φροντίσει η εμπειρία του σύνεδρου τόσο στο επιστημονικό μέρος όσο και στο εκθεσιακό  να είναι μοναδική. Μην χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε εικονικά στο χώρο της Διαδικτυακής Έκθεσης και γενικότερα στο Χώρο Υποδοχής του Συνεδρίου (3D Virtual) που είναι στημένος σε ένα εντυπωσιακό, τρισδιάστατο περιβάλλον και αποτελεί το πρώτο σημείο εισόδου σας.

Σύντομη Περιήγηση στην Έκθεση
 
Εγγραφή στο Συνέδριο
 

Εγγραφείτε και παρακολουθήστε το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΡΕ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας διεξαγωγής.

Για τους όρους και προϋποθέσεις της διαδικτυακής συμμετοχής στο Συνέδριο πατήστε εδώ
Καντε την Εγγραφή σας εδώ
 

Εφαρμογή στο κινητό (Mobile App)

Οι οργανωτές έχουν εξασφαλίσει την δυνατότητα χρήσης νέας εφαρμογής (Mobile App) για τις ανάγκες του συνεδρίου. Ανάλογα με το λειτουργικό της συσκευής σας παρακαλούμε επιλέξτε μια απο τις παρακάτω επιλογές εγκατάστασης (Android, iOS-Iphone).

Μετά την εγκατάσταση, όταν εισέλθετε στην εφαρμογή για πρώτη φορά, εισάγετε τον κωδικό ere2020. Αν και δεν είναι προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, σας συνιστούμε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες, όπως είναι η δημιουργία προσωπικού προγράμματος. Η σύνδεση γίνεται με την ίδια διεύθυνση email & PIN που λάβατε για τη σύνδεση στη Διαδικτυακή Πλατφόρμα του Συνεδρίου.


Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00