ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - 47ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο, 20-22 Μαΐου 2021 Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα

 

Σύνδεσμος συνεδρίου : http://mednet.gr/47%CE%BF-%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF

     
 
 
     

 ---

 

 

 

 
 

 


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής σας προσκαλούμε στο 47ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο (ΕΠΙΣ), το οποίο διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών (ΙΕΑ) στις 20-22 Μαΐου 2021 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.
 
Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών (ΙΕΑ) που ιδρύθηκε στις 13 Μαΐου 1835 είναι μία σύγχρονη επιστημονική εταιρεία με μακρόχρονη συνεισφορά στην εκπαίδευση. Εκπροσωπώντας περισσότερες από 50 ειδικότητες/εξειδικεύσεις και τομείς ειδικού ενδιαφέροντος, η ΙΕΑ ενεργεί ως κέντρο γνώσης για την Ιατρική και τη Δημόσια Υγεία, με σαφή αναφορά στην κοινωνία. Η ΙΕΑ συντονίζει τη Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση και συνδράμει στη πρόοδο της Ιατρικής και στη βελτίωση του επιπέδου της ιατρικής φροντίδας.
 
Ειδικότερα η ΙΕΑ παρέχει τη δυνατότητα διεπιστημονικής/διασυνδετικής προσέγγισης και συζήτησης/αντιπαράθεσης -μέσω του ΕΠΙΣ και άλλων διεταιρικών πρωτοβουλιών- για τη διαμόρφωση κοινής γλώσσας και ενιαίου κώδικα επικοινωνίας στην ολιστική διαχείριση της υγείας και της ασθένειας στη χώρα.
 
Η θεματολογία του ΕΠΙΣ περιλαμβάνει ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος για όλες τις ειδικότητες της Ιατρικής και Συναφών Επιστημών Υγείας με διεπιστημονική ανάλυση θεμάτων που αφορούν στην άσκηση της ιατρικής καθώς και παλαιά και νέα ζητήματα που αφορούν εκπαιδευτικές, νομικές, οικονομικές, κοινωνικές, πολιτισμικές και βιοηθικές πτυχές της ιατρικής και δημόσιας υγείας. Στη μακρά του διαδρομή το ΕΠΙΣ επιλέγει σταθερά καινοτόμες προσεγγίσεις καθιστώντας το έτσι το κατεξοχήν βήμα για την ανάδειξη των σύγχρονων τάσεων στην Ιατρική. Ταυτόχρονα το συνέδριο προσφέρει σε ιατρούς όλων των ηλικιών και ειδικοτήτων την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για την καθημερινή ιατρική πρακτική.
 
Λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του covid-19 πέρυσι η ΙΕΑ οργάνωσε το πρώτο διαδικτυακό Συνέδριο στη χώρα μας. Φέτος το Συνέδριο θα έχει υβριδικό χαρακτήρα συνδυάζοντας τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση με τη φυσική παρουσία σε καθορισμένο αριθμό συνέδρων ανά αίθουσα.
 
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες αυτού του Συνεδρίου, με τη βεβαιότητα ότι συμβάλλετε ουσιαστικά στην επικοινωνία  μεταξύ των ιατρικών ειδικοτήτων.    
 
Με τιμή
Καθηγητής Δημήτριος Τ. Μπούμπας
Πρόεδρος Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών

 

 

 

 


 

Για να δείτε το ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ πατήστε εδώ


Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

(CME - CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
 

 

 

 

 

Γραμματεία Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών

 Διεύθυνση: Μαιάνδρου 23, 115 28 Αθήνα
 Τηλέφωνο: 210-7211845
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.mednet.gr
                      

 

 

 

 


Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00