1o πανελλήνιο συνέδριο ιατρικής γενετικής 14_16 Οκτωβρίου 2022 αμφιθέατρο Γ. ΚΟΤΖΙΑΣ ιατρική σχολή ΕΚΠΑ Αθήνα

SAVE THE DATE
14 -16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
 
Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Γενετικής (Ε.Ε.Ι.Γ.) σας προσκαλεί στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Γενετικής, με Διεθνή συμμετοχή, στις 14 -16 Οκτωβρίου 2022, που θα πραγματοποιηθεί με υβριδική μορφή (διαδικτυακά και με φυσική παρουσία) στο Αμφιθέατρο της Φυσιολογίας "Γ. Κοτζιάς", στην Ιατρική Σχολή, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Συνέδριό μας διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης Ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης των ιατρών και των λοιπών επαγγελματιών υγείας, ως προς τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα στη Γενετική συνεχίζοντας την επιτυχημένη διεξαγωγή των προηγούμενων Συμποσίων μας.

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, οτι μετά απο πολλές προσπάθειες θεσμοθετήθηκε και στην Ελλάδα η νέα Ειδικότητα της Ιατρικής Γενετικής προσανατολισμένη στην καθημερινότητα της Ιατρικής Επιστήμης.

Όπως είναι γνωστό, ασθενείς με γενετικά νοσήματα υπάρχουν σε όλες τις ειδικότητες της Ιατρικής. Η Ιατρική Γενετική έχει επηρεαστεί καθοριστικά από την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών, ειδικότερα της αλληλούχισης επόμενης γεννιάς (NGS), η οποία άνοιξε νέα μονοπάτια και στην εφαρμογή της Ιατρικής ακριβείας.

Το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει εφαρμογές στις διάφορες Ιατρικές Ειδικότητες, δεδομένης της συμβολής της Ιατρικής Γενετικής στη γενικότερη υγεία των ατόμων και στις επιδράσεις που δύναται να επιφέρει στην οικογένεια, την κοινωνία και την οικονομία.

Συμμετέχουν διακεκριμένοι 'Ελληνες και ξένοι ομιλητές με στόχο την μετάδοση γνώσεων και εμπειριών στον τομέα της Ιατρικής Γενετικής, καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού ως προς τη διάγνωση, την πρόγνωση, την πρόληψη και τη γενετική συμβουλευτική.

Η ενεργή συμμετοχή και η υποστήριξή σας ελπίζουμε οτι θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του Συνεδρίου μας ευχόμενοι να ωφεληθείτε επιστημονικά από τα νέα δεδομένα της Ιατρικής Γενετικής.

Θερμούς χαιρετισμούς,

Με εκτίμηση

Ελένη Ε. Φρυσίρα
Καθηγήτρια Ιατρικής Γενετικής, Ιατρική Σχολή, Ε.Κ.Π.Α.
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Γενετικής
 
ΕΓΓΡΑΦΗ
Απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή.
Δωρεάν είσοδος και παρακολούθηση.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ


 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ  
31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
Για τις οδηγίες πατήστε εδώ
Για την κατάθεση εργασίας εδώ
 
Η πρόσβαση για το LIVE θα γίνει μέσω πλατφόρμας από το site επιλέγοντας από το μενού την επιλογή LIVE.
Η LIVE πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη δυο (2) ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου.
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ
"Γ. ΚΟΤΖΙΑΣ" ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑ

- ΚΤΗΡΙΟ 15- 
ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 75, ΓΟΥΔΙ ΑΘΗΝΑ
Για πρόσβαση στο χώρο πατήστε εδω
 
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

www.apr.com.gr/medicalgenetics2022
(To site είναι υπό κατασκευή, θα είναι διαθέσιμο σε λίγο καιρό) 
 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

ALPHA PUBLIC RELATIONS AND INTEGRATED MARKETING A.E
Πυθέου 55, Τ.Κ. 11743, Αθη΄να
Τηλ: 210 3645 629
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.apr.com.gr

Υπεύθυνες Επικοινωνίας: 
κ. Καίτη Αντωνοπούλου 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κ. Νίκη Μητά 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00