Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών - Βιβλιογραφική Ενημέρωση

Πρόσκληση Προέδρου

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο), διοργανώνει την επιστημονική εκδήλωση «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών - Βιβλιογραφική Ενημέρωση» στα Ιωάννινα στις 17,18 και 19 Μαρτίου 2023. Η «Βιβλιογραφική Ενημέρωση» ως εκδήλωση ανήκει στις καθιερωμένες και καταξιωμένες στη συνείδηση των ιατρών που ασχολούνται με τα μεταβολικά νοσήματα των οστών περιφερικές επιστημονικές εκδηλώσεις.
 
Στόχος της, η παρουσίαση των σημαντικότερων εργασιών που δημοσιεύτηκαν το τελευταίο έτος και αφορούν στις εξελίξεις στην έρευνα και στην κλινική πράξη στον τομέα της οστεοπόρωσης αλλά και των άλλων μεταβολικών νοσημάτων των οστών. Επιπρόσθετα, στην εκδήλωση παρουσιάζονται οι διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες επί νοσημάτων που εμπίπτουν στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και δημοσιεύθηκαν κατά το τελευταίο έτος.

Στη σύγχρονη διεθνή αλλά και Ελληνική πραγματικότητα, όσο και αν προσφέρεται η δυνατότητα επιστημονικής ενημέρωσης μέσω διαδικτύου, η σφαιρική ενημέρωση του κλινικού ιατρού από έμπειρους ομιλητές και η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών πάνω στις νεότερες εξελίξεις κρίνεται όχι μόνο εποικοδομητική αλλά και αναγκαία.

Με επίγνωση της σημασίας της «Βιβλιογραφικής Ενημέρωσης» στην εκπλήρωση των εκπαιδευτικών στόχων της επιστημονικής μας κοινότητας, οργανώνεται και φέτος η συγκεκριμένη εκδήλωση. Έτσι, με ιδιαίτερη χαρά φέτος σας προσκαλούμε στο Ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα για ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν το γνωστικό αντικείμενο της οστεοπόρωσης και των υπολοίπων μεταβολικών νοσημάτων των οστών.

Ο Πρόεδρος
Τεμεκονίδης Θεμιστολής
 
Εγγραφείτε εδώ
Αφίσα Εκδήλωσης
Facebook
Εταιρεία Οργάνωσης Εκδήλωσης
Κ. Βάρναλη 29, 15233 Χαλάνδρι
T.: +30 210 6833600
e-mail Συνεδρίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Corporate website: www.convin.gr

Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00