Πρόσκληση Συμμετοχής Ειδικευόμενων 13ο Σεμινάριο με θέμα Διαταραχές Ύδατος και Ηλεκτρολυτών

 

Σας ενημερώνουμε ότι το e-mail σας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των σκοπών δημοσιοποίησης του Συνέδριου, η δε επεξεργασία και διαχείρισή του υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletters καθώς και προωθητικά/διαφημιστικά ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) άλλων συνεδρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
save the date komotini 2019
Οργάνωση Σε συνεργασία με:

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ, ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΞΕΟΒΑΣΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ
Υπουργείου Υγείας elliniki gastrederologiki eteria logo01 Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία elliniki etairia anosologias logo01 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΔΙΑΜΟΝΗΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ από τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
Το Ινστιτούτο Μελέτης και Ενημέρωσης για τα Υγρά, τους Ηλεκτρολύτες και την Οξεοβασική Ισορροπία σε συνεργασία με τοΝεφρολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο»  διοργανώνουν για άλλη μια χρονιά το σεμινάριο με θέμαΔιαταραχές Ύδατος και Ηλεκτρολυτών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ιδρύματος Παπανικολάου» στην Κομοτηνή

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των ιατρών στην εκπαιδευτική αυτή προσπάθεια η Οργανωτική Επιτροπή του Σεμιναρίου θα διαθέσει για περιορισμένο αριθμό θέσεων τη κάλυψη της διαμονής (2 διανυκτερεύσεις) για ειδικευόμενους ιατρούς από όλη την Ελλάδα που θα εκδηλώσουν έγκαιρα ενδιαφέρον.Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αίτημα σας με πλήρη ιδιότητα και στοιχεία επικοινωνίας) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και τις 31 Αυγούστου 2019.

*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τη γραμματεία του Σεμιναρίου αναφορικά με τη συμμετοχή τους.

Τα αιτήματα θα αξιολογηθούν από τον επιστημονικό φορέα και την Οργανωτική Επιτροπή

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
eggrafibutton002 programmabutton002
Η συμμετοχή στις εργασίες του Σεμιναρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Απαραίτητη είναι η προεγγραφή (λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων) στο Κλινικό Φροντιστήριο που θα προηγηθεί του κυρίως προγράμματος και θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 στις 09:00-14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν email για τη δήλωση συμμετοχής τους
στο Φροντιστήριο στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.