Επιστημονικό Πρόγραμμα Πανελλήνιο Συνέδριο "Πρόωρος Τοκετός: Ιατρογενής - Αυτόματος, 13-15 Σεπτεμβρίου 2019, Ιωάννινα

 
slider prooros toketos
Πληροφορίες Εγγραφής

mpara24071902

Ειδικοί: 100,00 ευρώ
Ειδικευόμενοι: 50,00 ευρώ
Νοσηλευτές - Φοιτητές: Δωρεάν

button24071902b
Πρακτικό Σεμινάριο Υπερηχογραφίας
Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019


Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από το Fetal Medicine Foundation.

Θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία από Έλληνες Ιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί για τουλάχιστον δύο χρόνια στο Λονδίνο.

Απαιτείται προεγγραφή για το Πρακτικό Σεμινάριο Υπερηχογραφίας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα αιτήματα για συμμετοχή.

Κόστος εγγραφής Πρακτικού Σεμιναρίου: 80,00 ευρώ

button24071903
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο συνέδριο που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία σε συνεργασία με το Fetal Medicine Foundation και το τμήμα εμβρυομητρικής ιατρικής της κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο πρόωρος τοκετός είναι η κύρια αιτία προγεννητικής και παιδικής θνησιμότητας και νοσηρότητας. Πρωτοπόροι διεθνώς, προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τον ιατρογενή αλλά και τον αυτόματο πρόωρο τοκετό.

Θα προηγηθεί Πρακτικό Σεμινάριο Υπερηχογραφίας, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, το οποίο έχει οργανωθεί από το Fetal Medicine Foundation και περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και πρακτική άσκηση σε μικρές ομάδες εκπαιδευόμενων.
Το συνέδριο αυτό θα δώσει την δυνατότητα για μια up to date και πλήρη ενημέρωση στο θέμα καθώς επίσης την ευκαιρία για προσωπικές επαφές και συζητήσεις με φίλους και διακεκριμένους επιστήμονες.

Άλλωστε τα Ιωάννινα αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, έχουν πλέον εύκολη πρόσβαση και ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός για να απολαύσει κάποιος τις ομορφιές της περιοχής.
Ν. Παπαντωνίου
Πρόεδρος ΕΕΥΜΓ
Γ. Μακρυδήμας
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής
button24071901
Guest Speakers of the Conference
ph
fecher ph nicolaides ph thilaganathan ph ville
K. Hecher, Germany K. Nicolaides, UK B. Thilaganathan, UK Y. Ville, France
www.hellenicultrasound2019.gr
photo prooros toketos

 

logo conferreSA

Συνεδριακή Α.Ε./Conferre S.A.: "The Art of Bringing People Together"
Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, θέση Μάρες, 455 00 Ιωάννινα
Τηλ. +30 26510 68610 | Fax. +30 26510 68611 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., | Website: www.conferre.gr