1ο Πανελλήνιο συνέδριο με τίτλο: "Εξελίξεις στην καρδιαγγειακή ιατρική"

1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική”

Αθήνα │ Ξενοδοχείο Divani Caravel │ 5 – 7 Δεκεμβρίου 2019


Αγαπητοί συνεργάτες,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο όμιλος εταιρών THE MASTERMIND GROUP ανέλαβε τη διεξαγωγή του

1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με τίτλο: «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική», το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην αίθουσα Ιλισσός

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη Μακροζωία και την Πρόληψη των ασθενειών του Γήρατος σε συνεργασία με το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς & Αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Επιστημονικά υπεύθυνοι είναι ο κος Χριστόδουλος Στεφανάδης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής του Πρότυπου Κέντρου Καρδιάς & Αγγείων“ Athens Heart Center”  του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ,

και ο κος Θεοδόσιος Μπίσδας, Αναπληρωτής Καθηγητής  Αγγειοχειρουργικής – Πανεπιστήμιο Wilhelms ΒεστφαλίαςΔιδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αννοβέρου (Hannover Medical School)Ενδοαγγειακός Χειρουργός Ειδικός Φλεβολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν αφορούν τις σύγχρονες τεχνικές ενδαγγειακής χειρουργικής και αφορούν τις ειδικότητες Καρδιολογίας, Αγγειοχειρουργικής, Χειρουργικής.

Για να δείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Για να κάνετε την Εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν χρειαστείτε

Evangelia N. Stasinou, MBA


Vice President
26 Marathonomachon St.,151 24 - Maroussi
tel. +30 210 6827405 - 210 6839690/1
fax. +30 210 6827409
e-mail.
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web site. www.tmg.gr