12ο Διεθνές Συνέδριο για την Αυτοανοσία

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής, θέλω να σας καλέσω στο 12ο Διεθνές  Συνέδριο για την Αυτοανοσία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 20-24 Μαΐου 2020 (https://autoimmunity.kenes.com) .

Με την ιστορία και την εμπειρία 11 Διεθνών Συνεδρίων πίσω μας, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Ελλάδα και ειδικά η Αθήνα θα φιλοξενήσει το 12ο Διεθνές  Συνέδριο για την Αυτοανοσία .

Εκείνοι που παρακολουθούν την πορεία των Διεθνών Συνεδρίων Αyτοανοσίας γνωρίζουν ότι το 2018 το 11ο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας με εκπληκτική επιτυχία και πάνω από 2000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε πως αυτή τη φορά, το Συνέδριο θα ξεπεράσει όλα το προηγούμενα.

Η Αθήνα είναι ένας από τις πρώτες κοιτίδες του πολιτισμού. Η Αθήνα συνέβαλε στην καλύτερη κατανόηση όχι μόνο της ιατρικής αλλά και της αυτοανοσίας. Το Διεθνές Συνέδριο για την Αυτοάνοσία και τα Αυτοάνοσα Νοσήματα είναι το μεγαλύτερο πολυεπιστημονικό συνέδριο που συζητά όλες τις πτυχές των σχετικών ασθενειών κάτω από την ίδια στέγη, προσφέροντας μαθήματα και διαλέξεις από μερικούς από τους πιο διακεκριμένους εμπειρογνώμονες του κόσμου. Ταυτόχρονα, το Συνέδριο υπερηφανεύεται για την προσφορά σε νέους ταλαντούχους επιστήμονες  να παρουσιάσουν την έρευνά τους σε ένα μοναδικό κοινό πρώτης από καταξιωμενους συναδέλφους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα από όλο τον κόσμο.

Το 2020 θα διοργανώσουμε την Ακαδημία Αυτοανοσίας  για νέους ερευντητές και ιατρούς με επικεφαλής τον Καθηγητή και δάσκαλο Abul Abbas και διεθνώς αναγνωρισμένους συναδέλφους.

Ελάτε μαζί μας και πάρτε μέρος στο μεγαλύτερο φόρουμ της ιατρικής επιστήμης με έμφαση στα αυτοάνοσα νοσήματα ανάμεσα σε παλιούς και νέους συναδέλφους: μοιραστείτε, μάθετε, δικτυωθείτε και  ανταλλάξτε την εμπειρία σας στο 12ο Διεθνές Συνέδριο για την Αυτοανοσία που πραγματοποιείτε στην κοιτίδα του πολιτισμού, την κοσμοπολίτικη Αθήνα, στις 20-24 Μαΐου 2020.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην Αθήνα.

 

Με εκτίμηση,

 

Επίτιμοι Πρόεδροι

Yehuda Shoenfeld, MD, FRCP, MaACR

Πρόεδρος του Συνεδρίου

Αντιπρόεδροι

 

Βλαχογιαννόπουλος Παναγιώτης

Μπόγδανος Δημήτριος 

Μπούμπας Δημήτριος

Σακκάς Λάζαρος

Σκοπούλη Φωτεινή Ν

Τεκτονίδου ΜαρίαΙδιώτες Ιατροί ! Μην ξεχνάτε να πληρώνετε κάθε μήνα το ΕΤΕΑΕΠ. Δείτε πληροφορίες και σχετική συζήτηση ΕΔΩΦιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00