Πρόσκληση Υποβολής Εργασιών | 35ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο | 7-9 Νοεμβρίου 2024, Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης - HELEXPO, Θεσσαλονίκη

 

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 35ου Πανελλήνιου Αιματολογικού Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης - HELEXPO, από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2024, και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του.

 

Το συνέδριο θα διαρκέσει δύο ημέρες με μία επιπλέον ημέρα αφιερωμένη στις επιστημονικές εκδηλώσεις των φαρμακευτικών εταιρειών. Η Επιστημονική Επιτροπή, με την ενεργό συμμετοχή εκπροσώπων των Επιστημονικών Τμημάτων, θα καταρτίσει όπως πάντα ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με Έλληνες και ξένους ομιλητές, οι οποίοι θα καλύψουν όλο το φάσμα των εξελίξεων της Αιματολογίας σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και φέτος εκπαιδευτικά συμπόσια, ειδικές διαλέξεις, επιστημονικές αντιπαραθέσεις, παρουσιάσεις μελετών, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, συναντήσεις με τον/την ειδικό, ειδικές συνεδρίες για Νοσηλευτές/τριες, Βιολόγους και Τεχνολόγους, καθώς και Βήμα για τους Ειδικευόμενους που αποτελούν το μέλλον της Αιματολογίας.

 

Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση όλων μας, με πρωταρχικό στόχο τη βέλτιστη έκβαση των ασθενών μας. Η πρόοδος στην Αιματολογία είναι αλματώδης με την ενσωμάτωση της καινοτομίας, που οδήγησε στην ταυτοποίηση πολυάριθμων και πολύπλοκων μοριακών αλλαγών ακόμη και στην ίδια νοσολογική οντότητα, με αποτέλεσμα η «Αιματολογία της Ακριβείας» να είναι πλέον η έννοια που επιδιώκεται για κάθε ασθενή. Σε μια εποχή που η γνώση εξελίσσεται ταχύτατα και η «Τεχνητή Νοημοσύνη» μεταμορφώνει το πρόσωπο της Ιατρικής, το Συνέδριό μας έχει στόχο να παρουσιάσει με κριτικό τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις που σηματοδοτούν αλλαγές στην κλινική πρακτική και ανοίγουν νέους ερευνητικούς ορίζοντες. Υπό το πρίσμα αυτό θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβάλουμε και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχισθεί η παράδοση των πετυχημένων συνεδρίων της Εταιρείας μας, οργανώνοντας ένα συνέδριο που θα προβάλει το έργο των Ελλήνων Αιματολόγων και θα δείχνει τη σημαντική συμβολή της ειδικότητάς μας στην επιστήμη και στην κοινωνία, σε παράλληλο δρόμο με τις διεθνείς εξελίξεις.

 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, με την ευχή και την επιθυμία να δώσετε το παρών, σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εκδηλώσεις του Συνεδρίου, του οποίου η επιτυχία εξαρτάται από όλους μας.

 

Καλή αντάμωση στη Θεσσαλονίκη!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Ελισάβετ Γρουζή, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής

Ειρήνη Κατωδρύτου, Γραμματέας Οργανωτικής & Επιστημονικής Επιτροπής

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ) και η Επιστημονική Επιτροπή του 35ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν Περιλήψεις Ερευνητικών Εργασιών για Προφορική ή Ηλεκτρονικά Αναρτημένη Ανακοίνωση καθώς και τις Εργασίες τους (πλήρες κείμενο)  για τα Βραβεία «Φαίδων Φέσσας» & «Αρκάγαθος Γούττας» έως την 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

 

Προσοχή! Επισημαίνεται ότι δεν θα δοθεί παράταση.

 

Παρακαλείται ο υπεύθυνος συγγραφέας αλληλογραφίας, να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες για τη σωστή συγγραφή και να συμπληρώσει τα κενά πεδία της φόρμας Υποβολής µε τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας για την υποβολή της περίληψης της εργασίας.

 

Α' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Για να δείτε την Α' Ανακοίνωση παρακαλούμε πατήστε ακολούθως:

 

Με την Ευγενική Προσφορά

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες - Γραμματεία
Congress World
Μιχαλακοπούλου 27,115 28 Αθήνα
Τηλ.: 210 7210001, Fax: 210 7210069
www.congressworld.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00